Pöyryn palvelut kattavat projektien koko elinkaaren – alun selvityksistä suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon.

LIITY POSTITUSLISTALLE
Haluatko kuulla lisää vesi- tai kiertotalousaiheisia uutisia meiltä? Täytä yhteystietosi, niin kerromme sinulle sähköpostitse mm. alan ilmiöistä, uusimmista hankkeista, Pöyryn palveluista sekä tapahtumista, joissa olemme mukana. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa ja muokata tilausasetuksiasi.

Vesi on kaikille tärkeää, meille vielä enemmän

Pöyry tarjoaa korkeatasoista suunnittelua ja konsultointia veden hankintaan, jäteveden puhdistukseen ja jätehuoltoon sekä hule- ja tulvavesien hallintaan. Olemme asiakkaillemme haluttu kumppani uusien ratkaisujen etsintään.

Kiertotalous on kokonaisvaltainen tapa jäsentää liiketoimintaa

Kiertotalouden kautta voidaan paitsi rakentaa kestävää tulevaisuutta, myös saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä. Pöyryn laaja asiantuntijajoukko auttaa asiakkaita niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla ottamaan kiertotalousloikan - tunnistamaan ja hyödyntämään kiertotalouden mahdollisuuksia optimaalisesti ja älykkäästi.





Liity postituslistalle

Minua kiinnostaa seuraavat aihealueet


Tietosuojaseloste
Kiitos postituslistalle liittymisestä. Tulet jatkossa saamaan ajankohtaista tietoa valitsemastasi aiheesta. Voit halutessasi peruuttaa viestit koska tahansa.
Jaa
Seuraa meitä FaceBook LinkedIn Twitter Youtube Slideshare
Copyright © Pöyry PLC Käyttöehdot